www.olestars.com

Češka modna kompanija koja je inače porodični biznis. Kombinacija kvalitetnog materijala i jedinstveni izgled odeće je naš cilj.

Poslovi: Održavanje sajta, Google optimizacija, optimizacija grafike za brže učitavanje, Media Queries, planiranje i konsalting.

www.originalniparfemi.rs

Originalni parfemi doo je registrovana firma za online prodaju parfema. Posedujemo ekskluzivne ugovore sa najvećim distributerima parfema u Srbiji.

Najpovoljnije cene parfema i testera u Srbiji.

Poslovi: Kreiranje(OpenCart) i redizajn sajta(WordPress), kreiranje banera i ikonica, optimizacija grafike sajta, SEO, zakup i podešavanje domena, podešavanje Google analitike, internet marketing, kreiranje fotografija u mini studiju(Photo Box) i optimizacija istih za korišćenje na sajtu i za print.

www.kddraganradovicdzoni.com/

Kinološko Društvo – Dragan Radović Džoni organizuje takmičenja pasa raznik rasa, u Čačku. Na njihovom sajtu možete videti datume takmičenja koja slede i takođe postoji i Online Prijava, gde se možete prijaviti da učestvujete.

Poslovi: Kreiranje internet sajta i internet formi za registraciju za izložbe pasa, optimizacija sajta za brzinu učitavanja, SEO i konsalting.

www.starigrad.co.rs

Orkestar Stari Grad stupa na muzičku scenu davne 1994 godine, kao akustični četverac poznat po tome što su među prvima na svojim akustičnim instrumentima uspešno obrađivali mnoge domaće i svetske melodije. S vremenom su dolaskom novih snaga, sačinjenih od vrsnih muzičara izrasli u veliki orkestar, koji je kadar za velika dela i izazove, kojima su i više nego dorasli.

Obzirom na višegodišnje iskustvo i tim koji uvek pobeđuje, za razliku od mnogih, Orkestar Stari Grad vam obećava kvalitet i provod za pamćenje.

Poslovi: Redizajn sajta(WordPress), SEO, UX, optimizacija grafike za brzinu učitavanja, online marketing, konsalting.

www.vinarija-milosavljevic.com

U selu Bučju, na desnoj obali Zapadne Morave, na blago zatalasanim brežuljcima gde se vinova loza gajila još od starih Rimljana, prostiru se vinogradi porodice Milosavljević. Svojom lepotom i načinom uzgoja, plene pažnju posetilaca i prolaznika.

Poslovi: Redizajn sajta, optimizacija sajta i grafike za brzinu učitavanja, kreiranje banera i ikonica, UX, SEO i konsalting.

www.ibikebudapest.com

iBikeBudapest je firma koja cilja na to da pokaže lepotu Budimpešte na najbolji mogući način – biciklom!
Provesti se odlično i imati zanimljiva iskustva je nama najbitnije!

Poslovi: Optimizacija performansi sajta(brzina učitavanja sajta), optimizacija za iskustvo korisnika(UX), kompresija grafike, Google optimizacija, Media Queries(optimizacija za mobilne uređaje), planiranje budućih aktivnosti i konsalting.

www.ibikebelgrade.com

iBikeBelgrade želi da pokaže ljudima Beograd kroz zabavu ali takođe i kroz informativni način. Verujemo da jedan od najboljih načina da se obiđe Beograd, jeste biciklom!

Poslovi: UX, optimizacija brzine učitavanja sajta, optimizacija grafike(performanse i SEO), Google optimizacija sajta, optimizacija za bolje učitavanje na mobilnim uređajima, konsalting i planiranje SEO aktivnosti.