Gotovi sajtovi

Ukoliko vam je potreban jednostavan a pri tom efektivan web sajt, i nemate puno vremena da čekate da se proces izrade završi… Digitalna prodavnica vam nudi gotova rešenja, koja ćemo prilagoditi vašim potrebama. Dovoljno je da odaberete sajt koji vam se dopada i podnesete zahtev (preko prilagođene forme, koja se nalazi na pripadajućoj strani za sajt koji ste odabrali).

Nudimo vam:

Statični web sajtovi

Idealni za one koji žele da se predstave široj publici, a sve to po veoma povoljnim cenama. Ne čekajte više ni trenutak! Naručite internet prezentaciju već danas!

Jednostrani sajtovi

Jednostrani (One Page) sajtovi su idealni za reklamiranje odredjenog proizvoda ili usluga, koji se mogu prikazati na jednoj stranici. Ovi sajtovi su veoma efikasni, jednostavni za navigaciju, i optimizovani za pregled sa mobilnih uređaja.

Bootstrap sajtovi

Bootstrap sajtovi su primarno dizajnirani za mobilne uređaje, ali izgledaju podjednako dobro i na statičnim i desktom računarima. Karakteriše ih i moderan izgled, a mi smo se pobrinuli i da su ostali kriterijumi zadovoljeni (poput ispravno napisanog koda, brzine učitavanja sajta i slično).

Bootstrap custom

Ukoliko vaše potrebe prevazilaze funkcionalnost koja je predviđena sa standardnim bootstrap paketom, pozivamo vas da se upoznate sa našom bootstrap custom ponudom.

Premium sajtovi

Ukoliko vaš biznis model zahteva napredniji web sajt, sa prilagođenim funkcijama, naprednom optimizacijom za pretraživače i slično. Kontaktirajte nas i dobićete besplatnu procenu troškova izrade vašeg idealnog sajta!